Menu

[sluiten]

Wil je direct aan de slag

Vind hieronder het actuele groepsles aanboden vraag direct een gratis proefles aan!

BEKIJK ONS GROEPSLES ROOSTER
Elke Small Group Training staat bij ons garant voor een uitdaging en plezier!

De Small Group Training duurt 20-30 min en is perfect voor iedereen die fitter wil worden in een korte maar effectieve training.


Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor Small group training zijn?
Neem contact met ons op

  • Les in kleinere, persoonlijke groepen
  • Gevarieerd aanbod met unieke workouts
  • Professionele begeleiding
  • Aanmelden via de virtuele applicatie
  • Gebruik van de virtuele applicatie
  • Work-out reminders
  • Voortgangsregistratie van jouw progressie

WELKE SMALL GROUP TRAININGEN BIEDEN WE AAN?

Als lid van Losjes Indoor Sports kun je deelnemen aan alle groepslessen. Samen fit worden met behulp van lekkere muziek en een enthousiaste trainer! Persoonlijke aandacht is en blijft belangrijk bij Losjes Indoor Sports, ook tijdens de groepslessen.

Lees hieronder welke trainingen we aanbieden. Je kunt altijd terecht bij de balie voor meer informatie.

Functional condition workout
(30 minuten – max. 12 personen)

Deze training richt zich – zoals de naam al zegt – op conditie en functionaliteit. Dit betekent dat we met eigen lichaamsgewicht trainen. Je wordt functioneel sterker, waardoor je alle dagelijkse bezigheden beter kunt uitvoeren. We focussen ons dus op de snelheid, kracht, het uithoudingsvermogen, de coördinatie en de soepelheid van de spieren.

Core+ training
(20 minuten – max. 8 personen)

Tijdens deze 20 minuten durende core-workout staan de buik, rug en billen centraal. Je werkt aan een sterke en krachtige, gestroomlijnde core op het ritme van de muziek. Deze workout is perfect voor iedereen die in korte tijd wil knallen!

Synergy
(30 minuten – max. 12 personen)

Synergy lessen zijn dé ultieme mogelijkheid om efficiënt te trainen. Tijdens de Synergy workout doe je 12 oefeningen in circuitvorm. Het Synergy circuit maakt gebruik van gewichten, battle ropes, kettlebells en barbells. Het is een krachtige workout waarbij je in korte tijd alle spiergroepen aanspreekt en werkt aan je uithoudingsvermogen.

Kinesis Circuit
(30 minuten – max. 8 personen)

Deze workout maakt gebruik van de Kinesis apparatuur. Deze apparatuur laat je 3 dimensionaal bewegen, zodat er op een hele functionele manier getraind wordt. Je gebruikt dus meerdere spieren tijdens dezelfde oefening. Kinesis focust zich op stabiliteit, kracht en flexibiliteit. Je wordt dus niet alleen sterker, maar ook stabieler en flexibeler. De machines zijn gebruiksvriendelijk genoeg voor elk niveau: van topsporters tot personen die moeten revalideren.

Stretching en flexibility work-out
(30 minuten – max. 8 personen)

Flexibiliteit is een spiercapaciteit die terug kan vallen indien het niet wordt bijgehouden door middel van training. In een wereld waarin we veel vanuit een kantoorpositie werken, waarbij we veel stilzitten, mist ons lichaam de impuls om flexibel en mobiel te blijven. Een gevoel van ‘stijf’ of ‘strak’ zijn komt al snel naar boven. Dit is natuurlijk helemaal niet goed voor het menselijk lichaam, dat eigenlijk gemaakt is om mobiel, stabiel en flexibel te zijn. Het is daarom belangrijk om je lijf – naast de reguliere trainingen – regelmatig een impuls te geven om flexibel te blijven.

Events & specials

Losjes biedt tevens leuke specials. Doe mee aan een Bootcamp & Breakfast of geef je met vrienden of je team op voor een teambuilding activiteit.
Maak van sporten een beleving en bekijk al onze specials op losjes events.

Groepsles rooster

Losjes Indoor biedt gedurende de week diverse trainingen aan. Ontdek hier waar en op welk tijdstip jij mee kunt doen met een training van Losjes Indoor sports.

DE INSTRUCTEURS VAN lOSJES

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?

NEEM CONTACT OP

Losjes-Events biedt meer

Wil je meer weten over voeding , vitaliteitsprogramma’s en sportieve workshops? Op zoek naar een partij die je de organisatie van een gezellig of sportief bedrijfsevenement uit handen kan nemen?

Losjes-Events biedt persoonlijk voedingsadvies, dat past bij jouw doelen, levensstijl en trainingsprogramma. Ook bieden wij personal training, vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven en diverse workshops op verschillende locaties in Nederland. Voor een enerverend, sportief en gezellig bedrijfsevenement ben je tevens aan het goede adres, wij nemen je graag de organisatie uit handen.