Menu

[sluiten]

3 uur Full Body Workout in slechts 20 min!

Bodytec is een zeer efficiënte manier om snel fit te worden. Wil je afvallen of een strakker lijf? Ook dan zie je op korte termijn resultaat.


Benieuwd naar wat de Losjes Indoor Sports mogelijkheden zijn? NEEM CONTACT OP

  • Les van in personal trainer met maximaal 3 personen
  • Optimaal resultaat in korte tijd
  • Helpt bij het herstellen en voorkomen van blessures
  • Bevorderen van kracht en reactievermogen
  • Gladde en stevige huid (o.a. vermindering cellulitis)
  • o Betere doorbloeding, stabielere stofwisseling en afvoering van afvalstoffen
  • o Professionele begeleiding

Wat is een Bodytec training?

Bodytec training maakt gebruik van EMS. Electro Myo Stimulatie. Dit zijn kleine, elektrische impulsen die zorgen voor een intensieve full-body workout waarbij alle belangrijke spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en gehele rug) tegelijkertijd worden getraind.
Dit geldt ook voor de dieper gelegen spieren. Doordat de spiervezels maximaal geactiveerd worden en je alle spiergroepen tegelijkertijd traint, bereik je veel sneller resultaat.

VOOR WIE IS BODYTEC MOGELIJK?

Bodytec is mogelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. Je traint altijd op eigen niveau, waardoor het voor zowel beginners als gevorderden mogelijk is om deel te nemen aan een Bodytec training.

Elke les wordt gegeven door een gecertificeerde personal trainer/coach, welke rekening houdt met de wensen en mogelijkheden van jouw lichaam. Bij Bodytec worden de gewrichten nauwelijks belast, waardoor trainen op deze manier ook zeer geschikt is bij blessures zoals rugklachten.

Je kunt altijd terecht bij de balie voor meer informatie.

Gratis proefles?

Losjes indoor helpt jou de 1e stap te zetten. Ervaar zelf  dat de Bodytec training perfect bij je past met de gratis proefles.

In het geval dat u met een collega, vriend of vriendin samen wilt trainen op hetzelfde tijdstip kunt u kiezen voor een proefles voor 2 personen.

De trainers van Losjes

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?

NEEM CONTACT OP

Naast onze indoor locatie biedt Losjes meer!

Wil je meer weten over voeding , vitaliteitsprogramma’s en sportieve workshops? Op zoek naar een partij die je de organisatie van een gezellig of sportief bedrijfsevenement uit handen kan nemen?

Losjes-Events biedt persoonlijk voedingsadvies, dat past bij jouw doelen, levensstijl en trainingsprogramma. Wij maken vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven en geven diverse workshops op verschillende locaties in Nederland. Voor een enerverend, sportief en gezellig bedrijfsevenement ben je tevens aan het goede adres, wij nemen je graag de organisatie uit handen.