Menu

[sluiten]

Een 'sterk' hecht en energiek team - investeer in de vitaliteit van je personeel, met een bedrijfsbootcamp bij jullie in de buurt

Speciaal voor bedrijven hebben we het aanbod ‘Company Fitness’. Hiermee kun je als medewerker sporten tegen een aangepast tarief. Je kunt met Company Fitness gebruik maken van het volledige aanbod aan groepslessen van Losjes Indoor Sports


Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor Company Fitness zijn?
Neem contact met ons op

 • Indelen van jouw eigen sporttijden
 • Professionele begeleiding
 • Gebruik van de virtuele applicatie
 • Complete work-outs voor in de gym
 • Oefeningsinstructies en animaties
 • Voortgangsregistratie van jouw progressie

Company Fitness

Company Fitness zorgt ervoor dat jij fit kunt worden ondanks een drukke werkweek. Met Company Fitness heb je toegang tot alle groepslessen en de mogelijkheid om zelf te trainen.

Bij Company Fitness kies je met behulp van de virtuele applicatie zelf het tijdvak waarin je een training wilt volgen. Er is vervolgens altijd professionele begeleiding aanwezig om je op weg te helpen. Je kunt ervoor kiezen om tijdens je pauze of voor- of na werktijd te trainen. De keuze is aan jou.

Wat is Company Fitness

Het Company Fitness abonnement bied een voordeel wat gemiddeld 40-50% minder kost dan wanneer een abonnement prive afsluit.

Het abonnementsgeld wordt namelijk van je brutosalaris afgetrokken, waardoor de Belastingdienst eigenlijk meebetaalt. De werkgever kan naast dit voordeel er voor kiezen om ook een deel van het abonnement te betalen, omdat ze gezonde werknemers belangrijk vinden.

Wat krijgt de werknemer?

Als het bedrijf waar je werkt meedoet aan de bedrijfsfitnessregeling ben je gemiddeld zo`n 40-50% minder kwijt aan het sportabonnement dan wanneer je dat abonnement privé afsluit. Het abonnementsgeld wordt namelijk van je brutosalaris afgetrokken, waardoor de Belastingdienst eigenlijk meebetaalt. Soms betalen werkgevers ook een deel van het abonnement, omdat ze gezonde werknemers belangrijk vinden.

Wat doet de werkgever?

Hoeveel korting krijgen de medewerkers? Als werkgever heb je hierin een belangrijke rol. Jij vind het belangrijk dat je medewerkers gezond en vitaal zijn. De bedrijfsregeling kost geen geld, tijd en moeite. Samen bedenken wij hoe jouw bedrijfsfitnessregeling eruit moet gaan zien, daarna doen wij de rest. Vervolgens kunnen jouw medewerkers via een werkgeversbijdrage of belastingvoordeel genieten van een financieel aantrekkelijk abonnement. Bij aanmeldingen van meer dan 20 werknemers bieden wij extra korting aan.

Wat doet Losjes Indoor sports?

Wij verwerken elke aanvraag en maken de factuur aan die verstuurd wordt naar financiële afdeling en de salarisadministratie. We zorgen ervoor dat alle facturen altijd hetzelfde zijn, zodat het een hele simpele handeling wordt om ze te betalen. De salarisadministratie kan de kosten vervolgens heel eenvoudig verrekenen met het salaris. We snappen dat je zo min mogelijk werk wilt hebben van je bedrijfsfitnessregeling. Daarom zorgen wij ervoor dat we jou zo veel mogelijk werk uit handen nemen.

Hoe werkt Company Fitness?

 • Onbeperkt sporten met niet meer dan 20 man tegelijk.
 • Dagelijks van 07:00 – 19:00 uur sporten door middel van inplannen.
  (na 19.00 en in het weekend kan er getraind worden zonder reservering)
 • plan je training via het reserveringssysteem
 • met blokken van 15 minuten – per maand ingeroosterd (ook
  last-minute mogelijk)
 •  Aan groepslessen kan voor 1 blok worden deelgenomen (a 30-50 minuten groepsles)
 • Na 18.00 kan er zonder reservering zelfstandig worden getraind tot 21.00 uur
 • Persoonlijke intake met vitaliteitsmeting voor elke deelnemer
 •  Deelname aan groepslessen is ook mogelijk in het weekend

Vitaliteitsprogramma

Een vitaal bedrijf begint met vitale werknemers. Met onze vitaliteits- programma’s bied je jouw personeel alle middelen die zij nodig hebben het beste uit zichzelf en uit elkaar te halen.

DE BOOTCAMPTRAINERS

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?

NEEM CONTACT OP

Losjes Outdoor

Losjes outdoor biedt ook reguliere bootcamps en diverse buitentrainingen. Ook bieden we bootcamps speciaal voor kinderen – sportief en avontuurlijk buitenspelen. Wil je met een groep vrienden trainen? Bekijk onze leuke specials – zoals een Bootcamp & Breakfast – ook ideaal als teamuitje.

Losjes biedt meer

Wij geven je ook graag persoonlijk voedingsadvies, dat aansluit bij jouw levensstijl, doelstellingen en trainingsprogramma. Ook bieden we personal training, speciale vitaliteitsprogramma’s en organiseren we diverse workshops en orginele bedrijfsevenement