Menu

[sluiten]

Wil je direct aan de slag

Vind hieronder het actuele groepsles aanboden vraag direct een gratis proefles aan!

BEKIJK ONS GROEPSLES ROOSTER
Bekijk ons groepsles aanbod en meld je aan voor een proefles!

Groepslessen van Losjes Indoor sports zijn energiek, motiverend en resultaatgericht. De lessen duren 50 min. Het aanbod bestaat uit verschillende programma`s


Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?NEEM CONTACT OP

  • Conditie & Kracht
  • Body en mind
  • Afwisseling en regelmaat
  • Motiverend en doelgericht in groepsverband trainen
  • Samen sta je er voor jezelf!

WELKE GROEPSLESSEN BIEDEN WE AAN?

Als lid van Losjes Indoor Sports kun je deelnemen aan alle groepslessen. Samen fit worden met behulp van lekkere muziek en een enthousiaste trainer! Persoonlijke aandacht is en blijft belangrijk bij Losjes Indoor Sports, ook tijdens de groepslessen.

Lees hieronder welke trainingen we aanbieden. Je kunt altijd terecht bij de balie voor meer informatie.

BBB
(50 minuten – max. 16 personen)

BBB staat voor buik, benen en billen. Dit zijn de drie belangrijkste B’s van ons lichaam. In minder dan een uur tijd train je al deze gebieden door middel van cardio- en krachtoefeningen. Je verbrandt veel calorieën en werkt aan het strakker maken van het lichaam. Een typische BBB work-out maakt gebruik van diverse materialen en een variatie aan verschillende oefeningen.

Bokstraining
(50 minuten – max. 16 personen)

Onze gediplomeerde bokstrainers staan elke training voor je klaar met een heerlijke workout. Bokstechnieken komen uitgebreid aan bod en een je werkt aan je conditie. We beginnen altijd met een warming-up, schaduwboksen en lichte krachtoefeningen om het lichaam klaar te maken voor de training. Tijdens onze bokstraining voer je stoten op elkaars bokshandschoenen uit. Je gezicht wordt nooit geraakt.

Hatha Yoga
(55 minuten – max. 16 personen)

Hatha yoga is de klassieke vorm van yoga. De nadruk ligt op een rustige, regelmatige ademhaling en het versterken & soepel maken van je lichaam in voornamelijk statische houdingen. Hierdoor is er ruimte om te onthaasten en wordt stress verminderd. Deze les is ideaal voor beginners en mensen die naast een lichte workout ook graag tot rust willen komen. De les is geschikt voor iedereen, of je nu net begint of al ervaring hebt met yoga..

Power Yoga
(55 minuten – max. 16 personen)

Power (vinyasa) yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij houdingen ritmisch worden uitgevoerd aan de hand van de ademhaling. Hierdoor ontstaat een ‘flow’ die zorgt voor zowel dynamiek als voor geestelijke rust. Deze les is ideaal voor mensen die een meer uitdagende workout willen. De les is geschikt voor iedereen, of je nu net begint of al ervaring hebt met yoga.

Circuit training
(50 minuten – max. 16 personen)

Onze circuit training is voor iedereen die effectief wil trainen en van uitdaging houdt. Je traint alle spiergroepen met behulp van diverse materialen in een circuitvorm. Dit circuit voer je een aantal rondes uit. Het is een fullbody workout in minder dan één uur. Onze trainers helpen je uiteraard met het hanteren van de juiste technieken. Denk hierbij aan squats, lunges, overhead presses of push-ups.

Freestyle-body-workout
(50 minuten – max. 20 personen)

Hou je van verrassingen en trainingen waarbij je echt gaat zweten? Dan is de freestyle-body-workout echt iets voor jou. Elke training doen we weer iets anders. Soms met materialen, soms met eigen lichaamsgewicht. We focussen ons altijd op het uithoudingsvermogen en het versterken van de kracht van onze spieren. Het verrassingselement in deze workout zorgt ervoor dat je jezelf ook mentaal traint: je weet niet wat je gaat doen, maar je weet dat het goed voor je is – al is het soms even zwaar.

Events & specials

Losjes biedt tevens leuke specials. Doe mee aan een Bootcamp & Breakfast of geef je met vrienden of je team op voor een teambuilding activiteit.
Maak van sporten een beleving en bekijk al onze specials op losjes events.

Groepsles rooster

Losjes Indoor biedt gedurende de week diverse trainingen aan. Ontdek hier waar en op welk tijdstip jij mee kunt doen met een training van Losjes Indoor sports.

DE INSTRUCTEURS VAN lOSJES

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?

NEEM CONTACT OP

Losjes-Events biedt meer

Wil je meer weten over voeding , vitaliteitsprogramma’s en sportieve workshops? Op zoek naar een partij die je de organisatie van een gezellig of sportief bedrijfsevenement uit handen kan nemen?

Losjes-Events biedt persoonlijk voedingsadvies, dat past bij jouw doelen, levensstijl en trainingsprogramma. Ook bieden wij personal training, vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven en diverse workshops op verschillende locaties in Nederland. Voor een enerverend, sportief en gezellig bedrijfsevenement ben je tevens aan het goede adres, wij nemen je graag de organisatie uit handen.