Menu

[sluiten]

Behaal efficiënt jouw doelstellingen op een manier die bij jou past, met de Personal Training van Losjes Events

Met de personal training van Losjes Indoor Sports staan jouw wensen en doelstellingen centraal. Op een verantwoorde en leuke manier gaan we samen aan de slag om jouw doelstellingen efficiënt te behalen, met een persoonlijke training die bij jou past.


Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?NEEM CONTACT OP

 • Bepaal zelf je doelstellingen en trainingswijze
 • Uitgebreide bewegingsanalyse
 • Persoonlijke work-out, a.d.h.v. jouw doelen
 • Professionele en betrokken trainers
 • Diverse trainingsmogelijkheden
 • Kracht- en conditietraining, balans en coördinatie
 • Train in de sportschool, buiten of op een gewenste locatie

Behaal jouw doelstellingen met PersonalTraining

Jouw persoonlijke doelstellingen zijn voor ons het allerbelangrijkste. Wij creëren , in samenspraak met jou, een passend trainingsschema waarmee jij op een veilige en effectieve manier je doelstellingen kunt behalen. We kijken naar wie je bent, waar je nu staat, waar je heen wilt, wat je prettig en minder prettig vindt. Op deze manier kunnen we een uniek trainingsschema voor je samenstellen, dat perfect aansluit bij wie je bent en bij wat je wilt bereiken. Tijdens de training staan onder andere kracht, conditietraining en jouw natuurlijke balans centraal e verhouding bepaal jij. Voel je goed en haal het beste uit jezelf met de Personal Training van Losjes Indoor Sports.

Bereik in 5 stappen jouw fitness- doelstellingen

 • 1Tijdens een persoonlijke intake bespreken we je vitaliteit, doelstellingen en voorkeuren. Tijdens een persoonlijke intake bespreken we je vitaliteit,         doelstellingen en voorkeuren.
 • 2Met een bewegingsanalyse, conditietest, coördinatietest en core-balanstest bepalen we je huidige conditie.
 • 3Aan de hand van de intake en de verschillende testen, stellen we een      persoonlijk trainingsdossier op met huidige resultaten en een     op-maat-gemaakt trainingsprogramma.
 • 4Dan is het tijd om aan de slag te gaan en beginnen de trainingen met     jouw Personal Trainer
 • 5Tussentijds evalueren we je voortgang, houden we persoonlijke   prestaties bij in het trainingsdossier en maken we, indien gewenst en    nodig, aanpassingen in je trainingsprogramma.
<
>

LOCATIE PERSONAL TRAINING

Losjes Indoor Sports geeft hoofdzakelijk Personal Training in de club op de Maanweg 174 Den Haag. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om buiten op locatie trainingen te geven. Ook kunnen wij, in bijzondere gevallen, Personal Training aan huis geven. In dit geval neemt de trainer de benodigde materialen mee.

SOORTEN PERSONAL TRAINING

We bieden verschillende soorten Personal Training. Je kunt kiezen voor individuele personal training, waarbij je één op één ok kun je ervoor kiezen je samen met een collega, vriend of vriendin op te geven voor Personal Training (Small-group training, 2 – 4 personen) en zo samen jullie persoonlijke doelen te bereiken.

AANBEVELINGEN

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?
NEEM CONTACT OP

BOOTCAMP VAN LOSJES EVENTS

Naast Personal Training biedt Losjes Events ook Bootcamps en diverse buitentrainingen, met een focus op gewichtsverlies, kracht, behendigheid, snelheid en conditie. Ook bieden we Bootcamps speciaal voor kinderen sportief en avontuurlijk buitenspelen. Wil je met een groep vrienden trainen of er een bijzonder weekend van maken? Wij bieden ook bootcamps op maat en leuke specials – zoals een Bootcamp & Breakfast – ook ideaal als teamuitje.

Losjes-Indoor Sports biedt meer

Wij geven je ook graag persoonlijk voedingsadvies, dat aansluit bij jouw levensstijl, doelstellingen en trainingsprogramma. Ook bieden we speciale vitaliteitsprogramma’s en organiseren we diverse workshops en orginele bedrijfsevenement