Menu

[sluiten]

Wil je direct aan de slag

Vind hieronder het actuele groepsles aanboden vraag direct een gratis proefles aan!

BEKIJK ONS GROEPSLES ROOSTER
Een vrolijk, fit en gezond kind - Ga samen het sportieve avontuur aan en doe mee met een Kinderbootcamp bij jullie in de buurt

Een kinder bootcamp geeft jouw kind de gelegenheid zich lekker uit te leven, aan zijn of haar conditie te werken en meer zelfvertrouwen te krijgen. Maak van buitenspelen – samen – een avontuurlijke en sportieve beleving, lekker in de frisse buitenlucht, gewoon bij jullie in de buurt.


Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?GRATIS PROEFLESNEEM CONTACT OP

 • Kinder bootcamp en ouder & kind bootcamps
 • Spelenderwijs sporten, op eigen niveau
 • Sporten in de frisse buitenlucht
 • Persoonlijke aandacht, betrokken trainers
 • Ideaal voor een kinderfeestje en scholen
 • Speciaal aanbod scholen en opvang

Wat is een kinder bootcamp?

Een Kids Bootcamp is op een avontuurlijk buiten sporten, onder begeleiding van een ervaren trainer, samen met leeftijdsgenootjes en/of ouders.

Spelenderwijs de conditie, behendigheid, kracht en de band verbeteren, met een veelzijdige training op een locatie bij jullie in de buurt. Sporten geeft het zelfvertrouwen een boost en zorgt voor een fit, blij en ontspannen kind.

Bootcamp voor ouder & kind

Ga samen met je kind de uitdaging aan en doe mee aan een sportieve en avontuurlijke bootcamp voor ouder en kind. Samen aan jullie conditie werken en jullie band versterken. De beste quaility time spendeer je samen tijdens een leuke en spannende bootcamp van Losjes Events.

Bootcamp voor scholen en organisaties

Losjes Events biedt tevens bootcamps aan scholen, organisaties en naschoolse opvang. Met een bootcamp speciaal voor kinderen wordt de gymles iedereens favoriet. Maak van buiten gymmen één groot avontuur met een kidsbootcamp van Losjes Events.

Cardio- en krachttraining

Tijdens een bootcamp voor kinderen wordt op spelende wijze cardio- en krachtraining met elkaar afgewisseld, met onder andere een estafette run, touwtrekken en opdrukken. Deze trainingstechniek helpt je kind gezond en fit te houden, de kracht en het uithoudingsvermogen te verbeteren.

Intervaltraining

Intervaltraining staat centraal binnen de Bootcamp en is een leuke en afwisselende manier van trainen, waarbij kracht- en cardiotraining worden gecombineerd. Kampt je kind met overgewicht? Met een bootcamp kan hij of zij op een leuke en speelse manier

Groepsgevoel met persoonlijke aandacht

Tijdens een Bootcamp traint je kind in relatief kleine groepen, waardoor hij of zij alle nodige aandacht en instructies krijgt. Tevens komt je kind in contact met andere leeftijdsgenootjes en profiteert hij of zij van een fijn groepsgevoel.

Een Bootcamp voor kinderen is

 • Een unieke manier om als ouder en kind samen te sporten
 • Een leuke manier om in aanraking te komen met sport
 • Speels, spannend en effectief – sporten en spelen
 • Leuk en afwisselend en verveelt nooit
 • Buiten in de frisse lucht op een dynamische veelzijdige locatie
 • Gezellig sporten met andere kinderen, maar met persoonlijke aandacht
 • Een leuke snelle manier om fit te worden, zowel fysiek als mentaal

Events & specials

Losjes Events biedt tevens leuke specials. Doe mee aan een Bootcamp met een Bootcamp & Breakfast of geef je met vrienden of je team op voor … Maak van sporten een beleving en bekijk al onze specials

Locaties & tijden

Losjes Events biedt Bootcamps en diverse trainingen door heel Nederland. Ontdek hier waar en op welk tijdstip jij mee kunt doen met een training van Losjes-Events

DE BOOTCAMPTRAINERS

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?

NEEM CONTACT OPVRAAG BROCHURE AAN

BOOTCAMP VAN LOSJES EVENTS

Wil je zelf dit sportieve avontuur aan gaan? Losjes Events biedt reguliere bootcamp en diverse buitentrainingen, met een focus op gewichtsverlies, kracht, behendigheid, snelheid en conditie. Ook bieden we bootcamps speciaal voor bedrijven, voor een ‘sterk’ en hecht team. Wil je met een groep vrienden een leuke uitje plannen? Bekijk dan onze diverse specials.

Losjes-Events biedt meer

Wij geven je ook graag persoonlijk voedingsadvies, dat aansluit bij jouw levensstijl, doelstellingen en trainingsprogramma. Ook bieden we personal training, speciale vitaliteitsprogramma’s en organiseren we diverse workshops en orginele bedrijfsevenement