Menu

[sluiten]

Wil je direct aan de slag

Vind hieronder het actuele groepsles aanboden vraag direct een gratis proefles aan!

BEKIJK ONS GROEPSLES ROOSTER
Een fit lichaam en een sterke geest - ga de sportieve uitdaging aan met een Bootcamp bij jou in de buurt

Een Bootcamp biedt je een volledige work-out, door cardio en krachttraining te combineren, in de frisse buitenlucht op een locatie bij jou in de buurt. Train op je eigen niveau met een bootcamptraining die past bij jouw doelstellingen.


Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben? GRATIS PROEFLES MELD JE AAN
  • Bepaal zelf je doelstellingen en niveau
  • Sporten in de frisse buitenlucht, locatie in je buurt
  • Volledige work-out, combinatie kracht en cardio
  • Persoonlijke begeleiding van betrokken trainers
  • Diverse bootcamps & bootcamps op maat
  • Bedrijfsbootcamps en Kinderbootcamps
  • Ideaal voor organisaties en scholen

WELKE GROEPSLESSEN BIEDEN WE AAN?

Als lid van Losjes Indoor Sports kun je deelnemen aan alle groepslessen. Samen fit worden met behulp van lekkere muziek en een enthousiaste trainer! Persoonlijke aandacht is en blijft belangrijk bij Losjes Indoor Sports, ook tijdens de groepslessen.

Lees hieronder welke trainingen we aanbieden. Je kunt altijd terecht bij de balie voor meer informatie.

BBB
(50 minuten – max. 24 personen)

BBB staat voor buik, benen en billen. Dit zijn de drie belangrijkste B’s van ons lichaam. In minder dan een uur tijd train je al deze gebieden door middel van cardio- en krachtoefeningen. Je verbrandt veel calorieën en werkt aan het strakker maken van het lichaam. Een typische BBB work-out maakt gebruik van diverse materialen en een variatie aan verschillende oefeningen.

Bokstraining
(50 minuten – max. 24 personen)

Onze gediplomeerde bokstrainers staan elke training voor je klaar met een heerlijke workout. Bokstechnieken komen uitgebreid aan bod en een je werkt aan je conditie. We beginnen altijd met een warming-up, schaduwboksen en lichte krachtoefeningen om het lichaam klaar te maken voor de training. Tijdens onze bokstraining voer je stoten op elkaars bokshandschoenen uit. Je gezicht wordt nooit geraakt.

Power Yoga
(50 minuten – max.24 personen)

Power Yoga is de perfecte workout voor iedereen die zijn/haar lichaam flexibel wil houden en toch een pittige training wil. Tijdens Power Yoga worden yoga-houdingen direct achter elkaar uitgevoerd. De houdingen vormen samen een serie. Je zorgt er dus voor dat je je lichaam stretcht, maar bent daarnaast ook conditioneel bezig op muziek.

Circuit training
(50 minuten – max.24 personen)

Onze circuit training is voor iedereen die effectief wil trainen en van uitdaging houdt. Je traint alle spiergroepen met behulp van diverse materialen in een circuitvorm. Dit circuit voer je een aantal rondes uit. Het is een fullbody workout in minder dan één uur. Onze trainers helpen je uiteraard met het hanteren van de juiste technieken. Denk hierbij aan squats, lunges, overhead presses of push-ups.

Freestyle-body-workout
(50 minuten – max. 24 personen)

Hou je van verrassingen en trainingen waarbij je echt gaat zweten? Dan is de freestyle-body-workout echt iets voor jou. Elke training doen we weer iets anders. Soms met materialen, soms met eigen lichaamsgewicht. We focussen ons altijd op het uithoudingsvermogen en het versterken van de kracht van onze spieren. Het verrassingselement in deze workout zorgt ervoor dat je jezelf ook mentaal traint: je weet niet wat je gaat doen, maar je weet dat het goed voor je is – al is het soms even zwaar.

Events & specials

Losjes biedt tevens leuke specials. Doe mee aan een Bootcamp & Breakfast of geef je met vrienden of je team op voor een teambuilding activiteit.
Maak van sporten een beleving en bekijk al onze specials op losjes events.

Groepsles rooster

Losjes Indoor biedt gedurende de week diverse trainingen aan. Ontdek hier waar en op welk tijdstip jij mee kunt doen met een training van Losjes Indoor sports.

DE INSTRUCTEURS VAN lOSJES

LOSJES EVENTS WERKT OOK SAMEN MET

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?

GRATIS PROEFLESNEEM CONTACT OP

Losjes-Events biedt meer

Wil je meer weten over voeding , vitaliteitsprogramma’s en sportieve workshops? Op zoek naar een partij die je de organisatie van een gezellig of sportief bedrijfsevenement uit handen kan nemen?

Losjes-Events biedt persoonlijk voedingsadvies, dat past bij jouw doelen, levensstijl en trainingsprogramma. Ook bieden wij personal training, vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven en diverse workshops op verschillende locaties in Nederland. Voor een enerverend, sportief en gezellig bedrijfsevenement ben je tevens aan het goede adres, wij nemen je graag de organisatie uit handen.