Menu

[sluiten]

Bootcamp voor Beginners
Waar: Zoetermeer, Oosterheem Wanneer: Elke maandag Tijd: 19:30 - 20:30

Wanneer we starten met sporten is iedereen een beginner. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste techniek aanleert om blessures te voorkomen en zo efficient mogelijk progressie te maken. Tijdens Bootcamp voor Beginners start je in een groep met sporten onder professionele begeleiding, waarbij iedereen op hetzelfde startende niveau zit. Zowel krachtelementen als conditie, snelheid en behendigheid komen aan bod tijdens deze lessen. Bootcamp voor Beginners is een lespakket van 6 weken waarbij één keer per week wordt gesport.

We nemen de tijd om voldoende uitleg te geven, vragen te beantwoorden en natuurlijk te analyseren op welke manier jij de oefeningen doet.

Belangrijke informatie:
Wat? Bootcamp voor Beginners
Wanneer? Elke maandag
Kosten? €39,95 voor 6 lessen
Tijd? 19:30 – 20:30 uur
Waar? De Bootcamp voor Beginners vindt plaats op twee verschillende locaties. Als deelnemer bepaal je zelf bij welke locatie en op welke dag je deelneemt. Instappen is op elk moment mogelijk.

Maandagen – Oosterheem, Zoetermeer:
We verzamelen bij de Bonaire 2, Zoetermeer (Oosterheem). Vanuit hier maken we gebruik van de omgeving.

Ik kan er een keer niet bij zijn – en nu? Dat is natuurlijk geen probleem. We hebben een breed aanbod aan bootcamp lessen, waardoor je deze les een andere keer in kunt halen. Laat dit wel vooraf weten aan de trainer (gegevens ontvang je per mail).

Extra informatie? Bekijk hier de brochure

Inschrijven

Kosten: €39,95 p.p Aantal personen
Inschrijven & afrekenen
Inschrijven & afrekenen