Menu

[sluiten]

Haal het beste uit jezelf tijdens een Bootcamp in Zoetermeer - ga voor een fit lichaam en een sterke geest

Tijdens een bootcamp Zoetermeer train je je hele lichaam, op een locatie bij jou in de buurt en in de frisse buitenlucht, met een training die bij jou en jouw doelstellingen past. Verlies gewicht en verbeter je spierkracht, je uithoudingsvermogen, behendigheid en snelheid. Ga de sportieve uitdaging aan en voel je goed.


Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?GRATIS PROEFLESNEEM CONTACT OP

 • Bepaal zelf je doelstellingen en niveau
 • Sporten in de buitenlucht, locatie in Zoetermeer
 • Volledige work-out, combinatie kracht en cardio
 • Persoonlijke aandacht van betrokken trainers
 • Diverse bootcamps & bootcamps op maat
 • Bedrijfsbootcamps en Kinderbootcamps
 • Ideaal voor organisaties en scholen

Bootcamp Zoetermeer

Met een Bootcamp in Zoetermeer verbeter je je spierkracht, snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen. Verlies gewicht en behaal je fitnessdoelstellingen met een avontuurlijke uitdagende Bootcamp.

Tijdens de trainingen wordt er gewerkt met je eigen lichaamsgewicht, diverse attributen en hindernissen. Train op je eigen niveau in de frisse buitenlucht op een locatie in Zoetermeer.

Bootcamp Zoetermeer

Met een Bootcamp in Zoetermeer verbeter je je spierkracht, snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen. Verlies gewicht en behaal je fitnessdoelstellingen met een avontuurlijke uitdagende Bootcamp.

Tijdens de trainingen wordt er gewerkt met je eigen lichaamsgewicht, diverse attributen en hindernissen. Train op je eigen niveau in de frisse buitenlucht op een locatie in Zoetermeer.

Een Bootcamp die bij je past

Kies een training die bij je past. Losjes Events biedt een Stations training Bootcamp – een Bootcamp waarbij hardlopen wordt afgewisseld met krachtoefeningen. Ook kun je kiezen voor een Circuittraining Bootcamp – waarbij er op één locatie wordt getraind en je een circuit aflegt.

continue

Met een Boxing Bootcamp wordt er getraind met stoot- en traptechnieken. espreek samen met ons je doelstellingen, zodat we een bootcamp op maat in Zoetermeer voor je kunnen samenstellen.

Cardio- en krachttraining

Tijdens de training worden cardio-  en krachtraining met elkaar afgewisseld, wat een Bootcamp zeer effectief en efficiënt Deze manier van trainen zorgt voor een betere stressbestendigheid, spierkracht en conditie. Verhoog je energielevel en voel je fit, doe mee aan een Bootcamp in Zoetermeer.

Intervaltraining

De intervaltraining, die centraal staat binnen een Bootcamp, zorgt ervoor dat je eenvoudig gewicht verliest. Een intervaltraining is enorm effectief en met tweemaal 15 minuten per week kun je zelfs meer resultaat behalen dan met vier keer per week duurtraining. Door cardio- met krachttraining te combineren wordt je bootcamp training enorm effectief.

Groepsgevoel met persoonlijke aandacht

Doordat je in relatief kleine groepen traint, staat persoonlijke aandacht en begeleiding centraal. Tevens zorgt het trainen in een groep voor de nodige motivatie en een teamspirit. Zo kun je het beste uit jezelf en uit de training halen.

Een Bootcamp in Zoetermeer is…

 • Een goede manier om af te vallen (500-800 calorieën per les)
 • Een efficiënte en effectieve full-body training
 • Speels, spannend en effectief – sporten en spelen
 • Vernieuwend, leuk en avontuurlijk.
 • Sporten in de buitenlucht op een veelzijdige locatie
 • Een groepstraining, met veel persoonlijke begeleiding
 • Perfect om fit en sterk te worden

Locaties & tijden

Losjes Events biedt Bootcamps en diverse trainingen in Zoetermeer, maar ook door de rest van Nederland.

Vind hier een bootcamptraining bij jou in de buurt.

DE BOOTCAMPTRAINERS

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?
NEEM CONTACT OPVRAAG BROCHURE AAN

BOOTCAMP VAN LOSJES EVENTS

Losjes Events biedt ook bootcamps voor kinderen in Zoetermeer, waarbij ouder en kind samen een sportief avontuur kunnen aangaan. Met de bootcamps voor bedrijven kunnen werknemers hun vitaliteit en de teambuilding verbeteren. Ook biedt Losjes Events diverse sportieve Specials & Events, zoals een Bootcamp & Breakfast op het strand, ideaal als familie-uitje. Lees hier meer over het aanbod van Losjes Events

Losjes-Events biedt meer

Wij geven je ook graag persoonlijk voedingsadvies, dat aansluit bij jouw levensstijl, doelstellingen en trainingsprogramma. Ook bieden we personal training, speciale vitaliteitsprogramma’s en organiseren we diverse workshops en orginele bedrijfsevenement